Mennesker – den mest dyrebare lasten.

Opel Movano-minibuss er utformet med maksimal fokus på omfattende sikkerhet og komfort for alle ombord. Smart design, fremragende økonomi og ytelse gjør denne minibussen til den ideelle partner når det kommer til transport av mange mennesker.
Se hvorfor.

  • Design
  • Omfattende utvalg
  • Avansert chassis
  • Ren økonomisk kraft
  • Overbevisende sikkerhet

Oppfyller dine behov
Opel Movano-minibuss har plass til opptil 16 passasjerer i en flylignende atmosfære med individuelle seter, takhyller og justerbare luftventiler for hver passasjer.

Komfort i bevegelse
Opel Movano er designet for å sette trender i personal- og passasjerkomfort og har en overraskende mengde med avanserte funksjoner og nyttig oppbevaringsplass. Klimaanlegg* er ikke noe problem. Belysning og ventilasjon som kan sammenlignes med den som finnes om bord i fly. Det er allerede montert og klart.

Beskytte passasjerer og last
ESP® betyr en økning i sikkerheten. Det er standard på alle Opel Movano-modellene. De helt nyeste versjonene kommer også med bakkestartassistent (HSA), stabilitetsprogram for tilhenger (TSM) og forbedret antispinnsystem (ETCS). Alt dette betyr sikkerhet på veien og er en del av vårt komplette sikkerhets- og trygghetsprogram.

Kraften du trenger
Kraftige BiTurbo-motor med BlueInjection, start-/stoppsystem og andre drivstoffbesparende og utslippsreduserende teknologier kombinerer en utmerket, pålitelig ytelse med fremragende effektivitet.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern