Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Wir leben Autos: Et levende uttrykk for Opels verdier

"Wir leben Autos” viser ikke bare til våre tyske røtter og forkjærligheten for tysk konstruksjon som vi alle deler, men uttrykker også den sterke følelsen og lidenskapen som påvirker alt vi gjør.

“Wir” formidler vår felles iver og en meget positiv “det er mulig”-holdning som gjør at vi kan utvikle smarte, overraskende og nyskapende produkter for våre forbrukere.

Men vi bygger ikke bare biler, vi lever og ånder for biler, og ordet “leben” uttrykker vårt høye energinivå som alle som kommer i kontakt med en Opel vil merke. Det kan merkes på overfloden av nyttige Opel-funksjoner, innsiktsfulle nyvinninger eller simpelthen vår tiltalende, moderne design.

Sist, men ikke minst har vi dessuten tro på at “Autos” også i fremtiden vil bety mye mer for folk enn bare et transportmiddel. Opel-biler handler ikke bare om kjøring, men er et uunnværlig innslag i hverdagen.

Vi kombinerer våre personlige erfaringer med forbrukernes for å gi dem en mer mobil og givende hverdag. Vi slutter aldri å fundere på nye og bærekraftige måter å påvirke – eller stimulere – folks liv på en positiv måte gjennom all kontakt de har med Opel-merket.

“Wir leben Autos” er vår lidenskap, vårt engasjement, vårt øye for detaljer, vårt ansvar, vår hensikt og – ja – vår selvsikkerhet.

Sånn er vi.
Opel. Wir leben Autos

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies